ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Naast het aanleveren van aanrechtbladen, zijn wij ook actief in het leveren van vensterbanken, badkamerbladen en tafelbladen. Dit is voor ons geen moeilijke opgave aangezien we de stenen zo kunnen aanpassen naar uw wens. Twijfelt dus over andere toepassingen van onze werkbladen dan uw keuken? Vraag dan een gratis offerte aan

Badkamerbladen in verschillende stijlen

De soorten badkamerbladen die wij op dit moment leveren zijn composiet, graniet, terrazzo en keramiek.  Er zijn verschillende variaties mogelijk. U kunt op verschillende manieren uw eigen creativiteit kwijt. Dezelfde kleur op de tegels terug laten komen die reeds in uw badkamer te zien is? Of heeft u liever een granieten vloer of deurplint? Een kastje waar u uw zeep en andere attributen kunt zetten? Wij leveren en monteren dit alles geheel naar u wens. En uiteraard zijn de top merken Silestone en Compac ook bij ons beschikbaar maar natuurlijk zal onze werkbladen van zeer goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Spoelbakken en kranen

Badkamerbladen leveren en installeren. Het is allemaal mogelijk bij ons. Wij komen naar u wens deze leveren en instaleren. Naast het leveren van badkamerbladen, zijn wij ook gespecialiseerd in spoelbakken die wij zowel in roestvrij staal  als in de tegen variant kunnen leveren. Daarnaast bieden wij ook een aanbod van kranen aan die makkelijk gecombineerd kunnen worden met de aankoop van badkamerbladen. Deze zullen daarbij ook zeker niet misstaan.

De gewenste maten van uw badkamerbladen evenals de naam van de stenen, kunt u bij ons doorgeven door middel van het invullen van een offerte. Ook het doorgeven van de door u gewenste kranen en wasbakken kunt u via de offerte aan ons laten weten. In dit geval zullen wij u een nauwkeurige offerte toesturen. In deze offerte zitten overigens niet de kosten voor het installeren en monteren van de werkbladen, spoelbakken en kranen inbegrepen. Als u wilt, kunt u echter voor een kleine meerprijs gebruik maken van deze dienst en uzelf een hoop werk besparen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juiste badkamerbladen, spoelbakken, kranen of overige accessoires? Voor meer informatie over de service en de garantie , staan wij u graag ter woord. Voor meer informatie over de verschillende kleuren en mogelijkheden van uw badkamerbladen, maken wij graag een afspraak met u en komen wij graag bij u langs voor een persoonlijke toelichting. We kunnen tevens een aantal tegels van de verschillende materialen en een aantal spoelbakken en kranen voor u meenemen als voorbeeld. U kunt dan zelf in de praktijk zien hoe verschillende combinaties er in uw badkamer, garage of woonkamer er uit komen te zien.