ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Rechtstreeks uit de fabriek

De natuurstenen worden in de fabriek gesneden, bewerkt en geproduceerd. Echter blijft de natuursteen zijn elegantie en schoonheid behouden, hoe hard het er ook aan toe gaat tijdens het fabriceren van het product. Wij van Aanrechtblad-graniet.nl zorgen ervoor dat de bladen direct van de fabriek afgehaald worden. Dat houdt in dat wij u een mooi, kwalitatief blad kunnen bezorgen voor een uiterst lage prijs. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen verkrijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We ontvangen de bladen vanuit de fabriek in Portugal, waar vandaan de bladen naar ons vervoerd worden.

Mocht u vragen hebben over de prijzen, productie of de fabriek zelf dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Zo kunt u ook kennis maken met de productie kant van onze producten.

De natuursteen fabriek

Elke natuursteen krijgt bij Aanrechtblad-graniet.nl de volledige aandacht en wordt met alle zorg behandeld. Als dit niet gebeurt, dan is de kans groot dat de steen bros wordt waardoor de kwaliteit van de steen flink afneemt. De materialen composiet, graniet, keramiek en terrazzo worden in de natuursteenfabriek van het begin tot het eind bewerkt en geproduceerd. Daarnaast wordt het polijsten ook met uiterste zorg en aandacht gedaan. Dit geldt ook als u een matte, ovo, suède of volcano uitstraling wilt hebben. Het aanbrengen van een speciale afwerking voor de toplaag wordt dan ook in de fabriek gedaan.

Het is belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de beste machines, zodat er stenen worden geleverd van de aller beste kwaliteit. De technieken die worden gebruikt zijn onder andere de RIM cutting disk techniek en de Waterjet techniek. De eerste techniek zorgt dat de kans op schade wordt verminderd. De Waterjet techniek zorgt voor de perfecte vorm. Zowel de aanrechtbladen als de vensterbanken, tafelbladen als de badkamerbladen worden gecontroleerd op kwaliteit.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen verkrijgen dan staan wij voor u klaar via de mail of telefoon. Het is ook mogelijk om bij u langs te komen. Op onze Facebookpagina kunt u een reactie achterlaten.

Bent u onder de indruk van de prachtige natuursteen producten die afkomstig zijn van onze fabriek en wilt u graag weten hoeveel het gaat kosten om aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen of vensterbanken van graniet, terrazzo, keramiek of composiet bij u thuis te laten leveren, vul dan direct ons offerte formulier in. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een antwoord krijgt zodat u een totaalplaatje krijgt.