ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Granieten aanrechtblad

Graniet is mooi, functioneel en ziet er bovendien altijd zeer netjes en schoon uit – een ideale mogelijkheid voor uw aanrechtblad. Graniet is een zwaar materiaal, goed bestemd tegen warmte, behoudt de juiste kleur en is makkelijk schoon te houden.

Waarom is graniet zo uniek?

Graniet is niet gemaakt met de hand. Dit omdat graniet van natuursteen is. Er zijn heel veel verschillende kleuren. De patronen zijn daarom dan ook van een natuurlijk materiaal. Graniet is een sterk soort steen. Het is erg zwaar, bestand tegen krassen/hitte en gemakkelijk om te schoon te maken. Graniet ziet er nooit hetzelfde uit. Elk stuk graniet zal weer een ander uiterlijk hebben. De kwaliteit blijft echter wel hetzelfde. Dat maakt graniet zo speciaal.

Graniet is dus heel uniek en wordt al een lange tijd gebruikt als materiaal voor aanrechtbladen. De kosten waren vroeger echter erg hoog dus was het gebruik ervan beperkt tot de hogere segmenten van de markt. Met de jaren zijn er moderne technieken ontwikkeld waardoor graniet beter in de markt is komen te liggen en beter betaalbaar voor iedereen geworden is.

Grote verschillen in de diverse soorten graniet

Ondanks het feit dat graniet overal ter wereld tot dezelfde steensoort gerekend wordt, zitten er grote verschillen in de kleur, kwaliteit en structuur van het gesteente. Zo worden de graniet stenen die afkomstig zijn uit China, omdat deze minder hard en stevig zijn, gezien als minder waardoor deze dus ook een stuk goedkoper zijn. Vergis u echter niet, wij kiezen enkel voor natuurstenen van absolute top kwaliteit; toch zult u bij ons nooit de hoofdprijs moeten betalen.

Verder hebben werkbladen van graniet en andere materialen in vele verschillende kleuren waardoor u een ruime keuze heeft. Het vinden van een steen die past bij uw inrichting zou dan ook geen probleem moeten zijn. We hebben zowel donkere kleuren zoals Negro Savane, lichte kleuren zoals Branco Romano Palma, en gevarieerde kleuren en patronen zoals Sanghoo Red en Rosavel.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Dure showrooms, enorme kantoren en grote opslag ruimtes zijn bij ons niet van toepassing. Onze voorraad staat naast de fabriek waardoor er een hoop kosten bespaard worden. Ook hebben wij de transport helemaal zelf geregeld en zullen er in dit plaatje. geen tussenpersonen aan toe komen. De dienstverlening en de kwaliteit leidt hier zeker niet onder. Integendeel zelfs. U heeft bij ons zelfs ook de keuze om om het alles zelf te installeren en op te meten of het door ons te laten doen. Dit kunt u geheel zelf bepalen en indelen.

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen!