ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Keukenblad

Uw keukenblad is een aankoop voor vele jaren. Wij begrijpen dat en bieden u de trots van uw keuken!

Er zijn verschillende materialen waar u uit kunt kiezen als u een aanrechtblad wilt leggen. Wij leveren zowel composiet als granietkeramiek en terrazzo. Elk materiaal heeft verschillende voor- en nadelen. Daarom zetten we dit voor u op een rijtje. Zo kunt u gemakkelijk nadenken en een keuze maken welk materiaal het best past bij uw keukeninterieur.

Een keukenblad kopen betekent kiezen voor een materiaal | Keramiek blad

Een keramiek keukenblad brengt vele voordelen met zich mee. Dit materiaal is hittebestendig, waardoor het geen kwaad kan om hete pannen direct op het keukenblad neer te zetten. Tevens is het materiaal keramiek hygiënisch. Dit maakt het onderhoud van het blad erg gemakkelijk en er blijven geen resten achter. U moet echter wel oppassen met het gebruiken van chemische schoonmaakmiddelen. Deze kunnen namelijk voor vlekken zorgen.

Een keukenblad kopen betekent kiezen voor een materiaal | Composiet blad

Kiest u ervoor om een keukenblad van composiet aan te schaffen, dan kunnen wij u vertellen dat u een goeie keuze maakt.  Composiet is keihard door de graniet- en kwartsstukken. Deze stukken worden samengeperst en zo krijgt het blad een hygiënische werking door de dichtheid. Ook bij dit materiaal moet u oppassen met chemische schoonmaakmiddelen. Wij adviseren u om milde schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Een keukenblad kopen betekent kiezen voor een materiaal | Graniet blad

Een granieten keukenblad heeft een elegante uitstraling. Door de natuursteen behoudt het keukenblad zijn tijdloze ontwerp, omdat het een puur natuurproduct is. Graniet staat erom bekend dat het een hard en krasbestendig is. U kunt de hete pannen tijdens het koken zonder onderzetter op een granieten keukenblad neerzetten. Door de hittebestendigheid zal het blad niet breken of scheuren. Verder is een granieten keukenblad snijvast en slijtvast.

Een keukenblad kopen betekent kiezen voor een materiaal | Terrazzo blad

Het materiaal wat minder vaak wordt gebruikt dan de bovenstaande materialen is terrazzo. Een terrazzo keukenblad bestaat voornamelijk uit natuursteenkorrels en marmerkorrels wat gemengd wordt met cement. Terrazzo heeft een hygiënische werking, is waterdicht en is krasbestendig. Bij dit materiaal is het van belang om geen hete voorwerpen om het blad neer te zetten. Het gevolg is namelijk dat het keukenblad breekt of scheurt. Tevens is dit materiaal erg zwaar en moet u zich afvragen of uw keukenstel het gewicht wel aan kan.

Keuze gemaakt? Vraag dan een offerte aan!

Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken tussen de vier verschillende materialen die wij aanbieden, ga dan direct door naar onze offerte pagina om een aanvraag in te dienen. We verzorgen, geheel vrijblijvend, binnen een werkdag voor een prijsopgave.

Keukenblad kopen
Keukenbladen van top kwaliteit!