ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Uw Keukenblad is een aankoop voor vele jaren. Wij begrijpen dat en bieden u de trots in uw keuken!

Keukenblad kopen | Als u een blad in de keuken koopt kunt u uit verschillende materialen kiezen. De materialen die wij leveren zijn het veel gekochte composiet, alsmede graniet en keramiek. In mindere mate wordt het materiaal terrazzo gebruikt. Tot slot worden er ook aanvragen gedaan voor betonnen keukenbladen. Doordat wij van mening zijn dat beton snel breekt, krom trekt en vaak op de locatie gegoten dient te worden, adviseren wij voor een ander materiaal te gaan.

Een keukenblad kopen is materiaal afwegen | keramiek blad

Een nieuw blad voor in de keuken aanschaffen is materiaal afwegen, dit komt doordat elk materiaal (terrazzo, composiet, graniet en keramiek) zijn eigen voor –en nadelen kent. Bent u iemand die graag een keuken-blad wenst waarbij nergens rekening mee gehouden hoeft te worden, dan kunt u bijvoorbeeld beter gaan voor een keramiek keukenblad. Een keramiek werkblad is kleurvast, hygiënisch en hittebestendig. Daarbij is een keramiek aanrechtblad zeer eenvoudig te onderhouden. De kleuren van een keramiek aanrechtblad past bij iedere keuken en de kleuren komen altijd mooi uit. Het enige waar u mee moet uitkijken bij een blad wat van keramiek is, is het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen.

Een keukenblad kopen is materiaal afwegen | composiet blad

Wilt u een oersterk keukenblad? Dan raden wij een composieten keukenblad aan. Een composieten blad komt aan zijn hardheid doordat de graniet- en kwartsstukken in het blad met hoge druk tegen elkaar geperst zijn. Door de dichtheid van een composieten blad is deze ook zeer hygiënisch. Er is weinig ruimte in een composieten keukenblad voor vocht of schadelijke stoffen.  Een composieten blad kan niet rekken of krimpen.

Een keukenblad aankopen is materiaal afwegen | graniet blad

Zoekt u een keukenblad met een zeer luxe uitstraling en die krasbestendig?  Dan adviseren wij u een granieten werkblad. Een granieten keukenblad is van natuursteen gemaakt. Granieten keukenbladen zijn uniek, dit doordat het een 100 % natuurproduct is. Doordat het materiaal graniet een enorm lang uithardingproces kent, is graniet keihard en krasbestendig. Een granieten keukenblad is hittebestendig en zal over het algemeen niet breken of scheuren wanneer u er een hete pan op zet.
Dus als u een hittebestendig, keihard, krasbestendig, snijvast en slijtvast werkblad zoekt, is een granieten aanrechtblad een aanrader.

Een keukenblad aanschaffen is materiaal afwegen | terrazzo blad

Terrazzo is een uniek handgemaakt product. Een terrazzo aanrechtblad  geeft een luxe en klassieke uitstraling aan uw keuken. Een terrazzo keukenblad word gemaakt uit marmer– of natuursteenkorrels gemengd met cement. Een terrazzo keukenblad is zeer hygiënisch doordat deze waterdicht is. Een terrazzo keukenblad is krasbestendig, alleen niet hittebestendig. Zet dus geen hete pannen op een terrazzo aanrechtblad. Het kan namelijk zo zijn dat door de temperatuurverandering het terrazzo keukenblad scheurt en dat wilt u natuurlijk niet. Waar u ook rekening mee zal moeten houden is het gewicht van een terrazzo werkblad. Een terrazzo keukenblad is vrij zwaar en het is daarom van belang dat uw keuken dit gewicht aan kan.

 

Keukenblad kopen
Keukenbladen van top kwaliteit!