ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Overige toepassingen

Natuurstenen kunnen zodanig worden bewerkt dat deze volledig overeenkomen met het ontwerp dat u van te voren heeft bedacht. Zo ook met de stenen van Compac en Silestone. Met de stenen van deze top fabrikanten bent u verzekerd van een kwalitatief product. U kunt daarom via onze offerte aangeven welke steen voor welk blad u wilt hebben. Denk aan aanrechtbladen, tafelbladen en badkamerbladen. Het is ook mogelijk om natuursteen te gebruiken voor overige toepassingen naar uw keus, aangezien de fabriek de stenen kan bewerken zoals u zou willen.

Tevens kunnen wij alles aanpassen, mocht u specifieke wensen hebben. Dit kan bijvoorbeeld een ingebouwde keuken of badkamer zijn, waardoor alles op maat gemaakt moet worden. Dit zullen we verwerken in de offerte. De materialen die wij gebruiken zijn composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Graniet en composiet staan bekend om hun kras- en hittebestendigheid. Wel moet u oppassen met vocht, aangezien dit in het blad kan trekken alhoewel dit gevaar bij composiet een stuk minder aanwezig is. Ook kunt u beter geen bijtende middelen gebruiken tijdens het schoonmaken, aangezien dit voor vlekken kan zorgen die niet meer verwijderd kunnen worden. Het is daarom belangrijk om milde schoonmaakproducten te gebruiken. Terrazzo is ook erg hygiënisch en dus makkelijk schoon te houden. U moet echter oppassen met hete voorwerpen. Het materiaal keramiek is ook hygiënisch en zelfs harder en zwaarder dan graniet. Daarom is het belangrijk om op te passen met het gewicht van uw keukenstel. Ook bij keramiek moet u oppassen met bijtende middelen. Een blad van keramiek verliest zijn kleur niet en blijft mooi.

Wilt u meer weten over de vier materialen, afwerkingen en soorten werkbladen die wij aanbieden, dan raden we u aan om op de verschillende product pagina’s te kijken. Mocht u daarnaast nog vragen hebben, dan kunt u het antwoord op uw vraag wellicht in onze FAQ vinden of kunt u deze stellen aan onze medewerkers van onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan daarnaast ook voor u klaar om u van advies te voorzien.

Business to business mogelijkheden

Business to business leveren is bij ons ook mogelijk. Wij leveren aan bedrijven die gebruik willen maken van de materialen graniet, composiet, keramiek of terrazzo. Dit is in zowel Nederland als andere landen in Europa mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij komen langs en zullen samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een samenwerkingsverband.