ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Spoelbakken

Ontvang gratis spoelbakuitsparingen bij een order vanaf €999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Bij een nieuw badkamerblad hoort natuurlijk een nieuwe spoelbak of kraan. Wij zorgen dat de spoelbakken en kranen perfect worden afgestemd op de badkamerbladen, aanrechtbladen of andere oppervlakken waar u een wasbak wilt installeren. Natuurlijk alles volgens uw wensen. Naast de stenen en RVS uitvoeringen kunt u ook kiezen voor een tegeltjesvariant. Indien u wenst dat wij de spoelbak (en kraan) voor u  installeren, dan is dit ook mogelijk.

Een aanrechtblad maakt de keuken nog niet compleet. Naast de koelkast, vaatwasser en oven is een spoelbak ook erg belangrijk. Iedere keer dat iemand zijn handen moet wassen of moet koken, wordt er gebruik gemaakt van de spoelbak. Bij ons kunt u terecht voor een op maat gemaakt aanrechtblad van natuursteen. Wij raden u daarom aan om de spoelbak direct met het aanrechtblad aan te schaffen, zodat de grootte van het gat in het aanrechtblad direct aansluit met de spoelbak. Tevens kunnen we de installatie van de kraan, spoelbak en aanrechtblad verzorgen.

Mocht u interesse hebben in een eigen bedacht aanrechtblad of een spoelbak van composiet, graniet, keramiek of terrazzo dan kunt u contact met ons opnemen en komen we langs met verschillende stalen van de aanrechtbladen en de spoelbakken. Zo kunt u gemakkelijk alles bekijken en een keuze maken. Wij zullen u door middel van een gratis consult voorzien met het beste advies. U bent verzekerd van een kwalitatief product voor een scherpe prijs met garantie en uitstekende service.

Het kan ook zo zijn dat u de spoelbak wilt vervangen op een andere plek dan de keuken. Denk aan de spoelbak in het toilet of de badkamer. Wij informeren u graag over de producten die wij aanbieden en leveren. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Vul de offerte in met de gewenste maten en de naam van de stenen die u wilt gebruiken voor uw aanrechtblad van natuursteen. Wij zullen u zo snel mogelijk een offerte sturen met daarin onze prijs voor uw ontwerp.

Mocht u meer willen weten over onze service en garantie, dan kunt u ons gerust een belletje geven. Het is ook mogelijk om via onze website stalen aan te vragen. Als u meer informatie wilt hebben, dan sturen we een persoonlijk consult langs die u kan helpen. Wij kunnen daarnaast ook de maten voor u opmeten en zowel aanrechtbladen als spoelbakken voor u installeren.