ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Tafelbladen

De samenstelling van tafelbladen kunt u geheel zelf kiezen. Tafelbladen hebben verschillende kleuren en vormen en kunnen uit diverse materialen opgebouwd zijn. De samenstelling van het ideale tafelblad houdt rekening met uw gewoontes, manieren en interieur. Als u graag iedere avond een glas wijn drinkt en deze op uw tafel plaatst, dan is het geen groot probleem wanneer deze omvalt op een keramisch tafelblad. In onze afzonderlijke product pagina kunt u meer lezen over de tafelbladen in ons assortiment en hun kenmerkende eigenschappen.

Tafelbladen | Graniet tafelbladen

Een graniet tafelblad heeft geen last van hoge temperaturen. Een ideale eigenschap als u wanneer u kookt de gewoonte heeft de pan vanuit het fornuis of oven op het aanrechtblad te plaatsen. Omdat graniet zo ontzettend hard is, maken krassen ook geen kans. Graniet is zo extreem hard omdat het uit verschillende mineralen, waaronder kwarts, is opgebouwd en dus puur natuur is. Graniet is echter wel vatbaar voor zuren en chemische stoffen. Het is dus oppassen met het gebruik van reinigingsmiddelen met een lage pH-waarde of veel chemicaliën. Wanneer er vloeistoffen met een lage pH-waarde op het tafelblad terecht komt, kunnen deze intrekken en vlekken veroorzaken.

Het is om bovenstaande redenen gebruikelijk om een tafelblad van graniet schoon te maken met speciale reinigingsmiddelen. Deze middelen zijn te herkennen aan een speciaal label waarop aangegeven staat dat het middel speciaal voor graniet is bedoeld. Als alternatief kunt u ook een mild reinigingsmiddel met een neutrale pH-waarde gebruiken. U kunt hier al onze tafelbladen van graniet bekijken.

Tafelbladen | Terrazzo tafelbladen

Een terrazzo tafelblad is een tafelblad dat is opgebouwd uit het bijzondere materiaal terrazzo. Het materiaal werd vroeger voornamelijk toegepast voor vloerdecoraties maar wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden toegepast, waaronder dus tafelbladen. Maar wat is Terrazzo precies? Het materiaal ontstaat door het mengen van natuursteenkorrels zoals marmer met cement en het na afloop te polijsten. Terrazzo heeft als grootste voordeel, naast haar indrukwekkende uiterlijk, dat het waterdicht is. Het is wel oppassen met het plaatsten van hete objecten op Terrazzo en het materiaal kan ook niet zo goed tegen zuren en chemicaliën. Het is dus belangrijk om goed op te letten hoe u uw tafelblad schoonmaakt. Gelukkig heeft een blad van Terrazzo weinig onderhoud nodig. Een mild reinigingsmiddel en een natte doek zijn in de meeste gevallen voldoende.

Als u ons assortiment Terrazzo tafelbladen wilt bekijken, dan kunt u deze hier bewonderen.

Tafelblad | Keramiek tafelblad

Keramische tafelbladen zijn opgebouwd uit meerdere lagen keramiek, een ongelooflijk hard materiaal dat eerst in de oven wordt gebakken. Een keramiek tafelblad biedt veel voordelen en is daarom erg populair, met name in de keuken. Keramische tafelbladen zijn namelijk waterdicht, hittebestendig en tonen geen krassen. U kunt een hete pan dus in principe op een tafelblad van keramiek plaatsen en het laten morsen van een glas drinken is ook geen probleem. Het is echter wel oppassen met chemische stoffen. Deze kunnen namelijk het materiaal beschadigen. Kalkaanslag kan ook een probleem zijn, maar dit is met een doekje en wat azijn eenvoudig te verhelpen.

Tafelblad | Vraag uw gratis offerte aan!

Zoals u kunt zien, is ons assortiment tafelbladen erg uitgebreid. We bieden voornamelijk bladen van graniet aan maar ook andere materialen zijn bij ons beschikbaar. Bovendien kunnen we uw tafelblad geheel volgens uw specificaties afleveren.

Heeft u inmiddels het tafelblad van uw dromen gevonden? Perfect, u kunt dan meteen een offerte aanvragen. We zorgen ervoor dat u binnen 24 uur met een aantrekkelijk bod komen. U kunt bovendien ook een offerte aanvragen voor badkamerbladen, aanrechtbladen, vensterbanken en andere bladen.