ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Een aanrechtblad opdikken. U heeft er vast overal over gehoord en er over gelezen maar wat houdt een aanrechtblad opdikken precies in? Als u uw aanrechtblad er wat dikker en steviger uit wilt laten zien, kunnen wij dat voor u regelen. De bedoeling van opdikken is dat er een speciaal materiaal in het werkblad wordt gestopt waardoor het er een stuk steviger uit komt te zien. Bij de aanschaf van het aanrechtblad zult u goed na moeten denken over het materiaal, maar ook over de grootte van uw tafel. De uitstraling van de kamer wordt mede bepaald door de keuken en het aanrecht in het huis. De specificaties van een aanrechtblad, waaronder dus ook de dikte, kunnen naar uw wensen worden aangepast. Regelmatig vermoeden onze klanten dat een steen van 7cm ook echt 7cm dik is. U kunt zich vast indenken hoe zwaar een tafel aanrechtblad is als de steen 7cm dik is. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarom is het zaak dat de stenen worden ‘opgedikt’.

Stelt u zich is voor. U wilt een steen van 7 cm dik zonder dit op te dikken. Dit is uiteraard mogelijk maar wij raden dit sterk af. Dit is namelijk veel te zwaar!

Aanrechtblad opdikken | Voor- en nadelen

Door uw aanrechtblad te laten opdikken, krijgt deze een meer stevige uitstraling. Het voordeel hier van is dat het materiaal bespaart en een heel stuk lichter is. Door het opdikken van uw aanrechtblad ontstaan er mooie dikkere randen en geeft u uw aanrechtblad een geheel andere uitstraling. De zijde van het aanrechtblad wordt met een identiek materiaal opgedikt. Een verticale steen wordt doormiddel van een diagonaal gezaagde hoek tegen het horizontale aanrechtblad gezet waardoor u een mooi aanrechtblad krijgt.

Van alle aanrechtbladen in ons assortiment, ongeacht van welk materiaal zij zijn opgebouwd, is het mogelijk dat deze opgedikt kunnen worden. Een aanrechtblad opdikken wordt in de fabriek gedaan. Onder deze materialen vallen graniet, terrazzo en keramiek. Dit geldt ook voor de rand van een opgedikt aanrechtblad. Er zijn verschillende keuzes aan afwerkingen. Zo heeft u mogelijkheid uit de volgende soorten randbewerkingen: eenzijdig ronde zijkant, half ronde zijkant, gepolijste en schuine zijkant volledig ronde zijkant, gehoekt ronde zijkant en een duiven borst zijkant.

Bij alle toepassingen van natuursteen zoals tafelbladen, vensterbanken, aanrechtbladen en natuurlijk badkamerbladen is het denkbaar om het materiaal te laten opdikken. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om het door u gekozen aanrechtblad te laten monteren bij uw thuis.

Wilt u uw aanrechtblad een steverige uitstraling geven? Dan raden wij het u dus sterk aan om u aanrechtblad te laten opdikken. Een aanrechtblad opdikken scheelt enorm in gebruik van materiaal, waardoor het ook een stuk goedkoper is.

Aanrechtblad opdikken | Vragen

Heeft u vragen over een aanrechtblad opdikken? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of vraag meteen een offerte aan.