ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Aanrechtblad tekening

Wij krijgen vele verzoeken over hoe een werkblad tekening moet worden aangeleverd en aan welke richtlijnen deze moet voldoen.
In de video’s die u hier onder ziet, gaan we daar verder op in:

Hoe een aanrechtblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

De aanrechtblad tekeningen kunnen op verschillende manieren worden aangeleverd. Dit kan door middel van een ingescande aanrechtblad tekening, via de computer of desnoods via de post. Wij schieten indien nodig u daar graag bij te hulp en komen na bevestiging van de offerte uw aanrechtblad gratis opmeten. Hier worden geen kosten gerekend onder voorwaarde dat de offerte wel bevestigd is. Wij gebruiken deze richtlijnen omdat we willen voorkomen dat we kosten maken door op te meten bij klanten die van een aankoop afzien, om deze vervolgens door te moeten rekenen bij kopende klanten. Dit vinden wij niet eerlijk tegenover onze klanten.

Als alles afgerond is, sturen wij u een tekening toe ter info die aansluit bij de aanrechtblad tekening die wij van u hebben ontvangen. Deze tekeningen zullen er als volgt uitzien:

DSC00289

Aanrechtblad tekening & opmeten.

Bij het opmeten van een aanrecht moet rekening gehouden worden met het opmeten van de kranen, de spoelbak, het gasfornuis maar ook de muren evenals het wel of niet schuin aflopen van een aanrechtblad of kastjes. Een aanrechtblad opmeten gebeurt handmatig en door middel van het schetsen van een aanrechtblad tekening. Het opmeten van een aanrechtblad kunt u naar onze mening beter gratis door ons laten doen. Dit omdat als eenmaal het aanrechtblad is gelegd veranderingen hier in erg lastig zijn. In de natuursteen fabriek wordt uw aanrechtblad namelijk helemaal volgens uw specificaties op maat gesneden, bewerkt en daarna voorzien van de afwerking naar keuze. Na afloop een bestaand werkblad aanpassen is vrijwel niet mogelijk en is niet een service die wij aanbieden.

Het opmeten van de afmetingen van het werkblad, de afstanden van verschillende objecten in de ruimte waar het werkblad geplaatst worden en het van te voren inschatten van de situatie is een belangrijke stap die van te voren genomen wordt om na afloop het installeren van werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken te vereenvoudigen. Wij kunnen namelijk niet alleen de werkbladen van natuursteen leveren, we kunnen deze ook voor u meteen, ter plekke, installeren. De kosten hiervan zitten niet inbegrepen in de offerte maar de meerprijs is het absoluut meer dan waard. U bespaart zichzelf hiermee namelijk een hoop zorgen. Bovendien is de kans op schade nu eenmaal groter als u de montage zelf op u neemt. Zelfs onze ervaren medewerkers kunnen niet altijd lichte schade voorkomen, ondanks de grote zorg die besteedt wordt aan het zo zorgvuldig installeren van de werkbladen.