ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Garantie

Bij ons bent u verzekerd van de standaard garantie en service. Op de kranen, spoelbakken en accessoires ontvangt u 2 jaar garantie. Daarnaast verzorgen topmerken als  Compac en Silestone verzorgen de werkbladen waardoor we u kunnen zeggen dat deze van topkwaliteit zijn.

De bladen kunnen jarenlang mee en behouden hun kwaliteit. Indien er toch mogelijke problemen ontstaan, dan wordt het product met het inachtneming van de algemene voorwaarden van de garantie hersteld. Voorrijkosten zijn hier niet bij inbegrepen.

We bieden dus een erg gulle garantie aan. Dit kunnen wij waarmaken omdat wij enkel natuurstenen werkbladen van de beste kwaliteit aanbieden. De kans dat u überhaupt hoeft te maken van de garantie is gering.

Over onze lage prijzen

Omdat wij de laagste prijzen aanbieden, betekent niet dat onze kwaliteit en service minder is. Wij verzorgen topkwaliteit en staan altijd klaar voor u. Door het niet hebben van een showroom en een overschot aan personeel, besparen wij meer kosten. En dat geldt ook voor u. We doen er alles aan om de klant tevreden te houden en dat ziet u terug in onze prijzen en service.

Showroom of webwinkel?

Een showroom heeft het nadeel dat er vele kosten aan verbonden zijn. Denk aan de ruimte, het personeel en de grote voorraden. Bij een webwinkel is dit in een mindere hoeveelheid waardoor er veel kosten bespaard blijven. Zo kunnen wij de klanten voorzien van de scherpste prijzen. De kwaliteit blijft overigens hetzelfde. Sterker nog, wij leveren niets anders dan topkwaliteit. Er is echter één minpuntje, wat eigenlijk verholpen kan worden. U kunt het product niet bekijken of aanraken zoals u dat wilt. Maar ook dat is geen probleem. Voor een kleine vergoeding kunnen wij u stalen toesturen, zodat u zelf kan beoordelen en op uw gemak een keuze kan maken. Tevens kunt u één van onze deskundige medewerkers bellen welke al uw vragen beantwoorden. Voor meer informatie over afmetingen, afwerkingen, achter- en spatranden, vlakbouw- en kookplaatsparingen, uitsparingen en hoeken kunt u ons altijd bereiken. Wij laten onze specialisten langskomen om de bladen in te meten en te installeren, indien u dit wenst. Aan het laatstgenoemde zit wel een meer prijs, maar aangezien u de werkbladen niet in uw eentje kunt installeren, kiezen veel mensen om hun natuurstenen producten door ons te laten installeren.

Op de videopagina kunt u meer zien wat de verschillen en eigenschappen zijn van de verschillende stenen. In de FAQ zijn veel vragen terug te vinden. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Voor vragen kunt u ons bereiken via het contact formulier. Wilt u direct een bestelling plaatsten, dan kunt u dit doen door ons offerte formulier in te vullen.

Natuursteen Prijzen